HTML

HÉTKÖZNAPOK

Kutyám ugyan nincs, de történeteim vannak.

Friss topikok

kutyátlanul

2012.01.31. 14:18 élhetetlen

Nincs kutyám. Nem azért, mert nem szeretem őket, de én nem vagyok képes gondoskodni róluk, nem tudom sétáltatni, nem tudom orvoshoz vinni, (magamat sem), de vannak helyes kapcsolataim.

 
A testvérem sem akart kutyát tartani, de egy országút mellet talált kidobva három keverék kölyköt, és kockáztatva, hogy a felesége őt is kidobja velük együtt, hazavitte őket. Kettő a fia haverjainál landolt, a legkisebb marad, Pici
Az öcsikém kutyuja, még, mikor már csak ketten voltak:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Azután egyedül, a függönyben:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
És egy kicsit fenőtt:
 
Balhéznak az öcsémmel:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Itt pedig engem szekál reggel hétkor. Mese nincs, mire felébredtem annyira, hogy lefotózzam, egy picit kifordult a képből. (ebben a helyzetben kb 20 cm-re volt az alvó fejemtől, és csak egy szunyogháló választ el bennünket) , Két nappal később ugyanígy ébresztett, de akkor már nála volt a labdája is, és a labdával a szájában vigyorogva ébresztett!
 
fénykép1053.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: kutyákról

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyatlanul.blog.hu/api/trackback/id/tr844035752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása