HTML

HÉTKÖZNAPOK

Kutyám ugyan nincs, de történeteim vannak.

Friss topikok

Apáti Bence, a mindent megmondó

2021.09.10. 00:34 élhetetlen

Apáti Bence. Itt van egy nagy, erős, elkötelezett ember, naponta megírja akárkiről az akármit. Szinre mindegy, hogy igaza van-e, vagy sem, de nincs komment, nincs levélcím, nincs visszabeszélés „mint például a hit, a kereszténység, a hagyománytisztelet, vagy a hazaszeretet.”, „az újmarxista vadliberálisoknak ilyen szavak hallatán azonnal kidagadnak az ereik, egész testüket elkezdi rázni a remegés, a szájuk szélén is megjelenik az aktuális lelkiállapotukat jelző vékony habcsík, majd ezek a vészjósló tünetek egy artikulálatlan és hangos üvöltés formájában csúcsosodnak ki.”, írja ő, a visszafogott, szeretetben hívő keresztény. Dehogy habzik a szája, és vitatkozni is lehet vele. Ja, nem.

„hogy ne bukkannánk valami fröcsögő, a keresztényeket és Tóth Gabit gyalázó-kurv@zó-álszentező hányásba, pardon írásba.”. Senkit nem érdekelne, hogy Tóth Gabi megtért-e, ez a magánügye lenne, ha ő is annak tekintené. És a magyarság sem ott kezdődik, hogy seggig erő műcopfot pörgetünk. Ez a klipp  nagyon gagyi lett, és Apáti Bence írása is, sokadszor.

 

 

2 komment

Címkék: Apáti Bence

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyatlanul.blog.hu/api/trackback/id/tr4916684832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dan da Man 2021.09.28. 08:48:21

Jogos.

Azt szeretem a kormányoldalban, hogy olyan toleráns. Hogy az alapértékeit komolyan veszi, és nem csak prédikálja azokat. Például a bayer, az is egy olyan megértő, kulturált ember, aki odatartja a másik orcáját.
És legfőképp igazságosak, hiszen náluk tényleg a mérleg a minden: díjakat sem csak úgy osztanak holmi eredmények alapján, hanem annak adják oda, aki sokáig nem kaphatott, mert nem a díjosztók barátja volt. Most viszont, hogy ők a díjosztók, és nekik meg a barátjuk, végre kaphat ő is. Mert annyi ideig nem kaphatott. Tehát jár neki.

Szóval korrekt egy rendszer ez, na!

Ilyenkor egy tótgabin már nem csodálkozom. Illeszkedik a mintába.
süti beállítások módosítása