HTML

HÉTKÖZNAPOK

Kutyám ugyan nincs, de történeteim vannak.

Friss topikok

Talán téved a püspök úr

2020.10.18. 02:03 élhetetlen

Dr. Veres András püspök

Hát, ez a bejegyzés sem fog megjelenni az  index címlapján, ez  biztos. Dr. Veres András püspök a lombikbébi programot, ami új életek létrejöttét segíti, azoknál a pároknál, akiknek kell orvosi segítség, hogy gyerekük lehessen, abortusznak minősíti. Értsd, egy emberi élet létrehozását egy emberi élet elvételének minősíti. Elhiszem, hogy jól illeszkedett, amíg eddig eljutott, de azért nem ártana tájékozódnia sem a világ dolgaiban, hogy ne nyilatkozzon ekkora, nem találom a megfelelő szót, hülyeséget, vagy mit. https://hirtv.hu/ahirtvhirei_adattar/veres-a-lombikprogram-olyan-mint-az-abortusz-1402073

https://kaali.hu/lombikbebi-kezeles-menete/

A másik felvetése, az orvostan hallgatókat ne kötelezzék abortusz végig nézésére, vagy megtanulására, ha a hitükkel ellenkezik. A legszigorúbb abortusz törvények is, úgy tudom, ha az anya élete veszélyben van, engedélyezik. Logikus, elmegy a magzat, de az anya él, nem marad x árva, és még szülhet is. Ha egy olyan nőgyógyászhoz kerül, aki soha nem látott, és nem tud megcsinálni egy abortuszt, amit a püspök úr jónak lát, akkor meghal az anya, de a püspök úr szerint minden rendben, mert az ő hite, és lelkiismerete biztosan szilárdabb alapokon áll, mint az enyém. (vagy tanulnia kéne, az életről is). Ja.

7 komment

Címkék: püspöki hozzáállás

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyatlanul.blog.hu/api/trackback/id/tr8316244286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása