HTML

HÉTKÖZNAPOK

Kutyám ugyan nincs, de történeteim vannak.

Friss topikok

Tűzijáték. Így?

2022.07.22. 18:21 élhetetlen

Tűzijáték? Mindegy, hogy hogyan?

 

Régi hagyománya van, és büszke nép a magyar, és többek szerint a magyarságtudathoz kell a tűzijáték, mutatja az összetartozást, az állam iránt érzett elkötelezettséget, tiszteletet.

A hogyan ünnepeljünk, már más kérdés. Elmerülök az idő tengerében, úszok visszafele vagy húsz évet. Akkor is volt tűzijáték. Belocsolták a Gellért-hegyet, egyszer sem égett le, legfeljebb egy száraz bokor gyulladt ki, amit egy perc alatt eloltottak.

Másik szempont. Azt még egy csekély értelmű medvebocs is megértené, hogy, ha van egy sík terep, azon egy domb, akkor a dombon történő csilli-villit a sík területről is sokan látják, a régi tűzijátékot lehetett látni Csepelről is, Angyalföldről is. Ha mindez egy gödörben játszódik, csak a gödör szélén állók látják. Ezt csak a kormányunk nem érti. Ki fogja látni a hídról leömlő görögtüzet?

A költségekről nem is érdemes beszélni, azt már odaígérték valakinek, meg is fogja kapni.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyatlanul.blog.hu/api/trackback/id/tr4417888935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása