HTML

HÉTKÖZNAPOK

Kutyám ugyan nincs, de történeteim vannak.

Friss topikok

Esküvő, Manchester

2022.03.17. 19:00 élhetetlen

„Az unokahúgom Manchesterben ment férjhez, és azt hiszem, összehozták Anglia legolcsóbb esküvőjét. Előzményként, az eljegyzési gyűrűt a vőlegény tervezte, ezt nagyon romantikusnak találom, senki másnak nincs pont ilyen.

1_291.jpg

Van egy kertészet, (Hulme Community Garden Centre), aminek van egy közösségi tere, ezt bérelték ki, gyönyörű, tele virággal, növényekkel, és bármelyik szállodánál olcsóbb. 

dalma_remi_182_lo_res_amy_faith_photography_1.jpg

Az esketés egy három kilométerre levő kápolnában volt, ahol, mivel anglikán, így miseruha sem volt, a saját papjuk ment velük, és öltönyben adta össze őket. 

A lány szülei ugyan régen elváltak, de apja, anyja ott volt, az apja vezette oltár elé.

2_246.jpg

És a koszorúslányok, vőfélyek: a zenét egy baráti zenekar szolgáltatta, és a baráti körből volt három szólóénekes is. A templomban voltak igazán együtt vendégek, 120 körül számoltam egy az esketés utáni közös fotón.

3_218.jpg

A lakodalmi fogadás a kertészetben, a lány anyjának a mostani férje gulyást fűzött bográcsban, az egyik barátnője Jamaican Jerk Chickent készített Nigerian jollof rice-szal, és volt egy vegán asztal egy másik barátnőtől. És volt magyar bor és pálinka is.

 dalma_remi_210_lo_res_amy_faith_photography.jpg

 dalma_remi_245_lo_res_amy_faith_photography.jpg

 

dalma_remi_209_lo_res_amy_faith_photography.jpg

A tálalás, és a dekoráció egyszerű volt, mint egy kerti partin, de a mozgás is olyan laza volt.

7_83.jpg

Itt éppen két idősebb úr elvonult a kert másik részébe beszélgetni.

 

Pihenés a buli előtt:

9_63.jpg

Elvoltak este nyolcig, és akik bulizni akartak, fogták a széküket és átmentek az utca túloldalág levő közösségi házba, ahonnét a székeket hozták. 

A nyitótánc tangó volt,

10_53.jpg

és éjfélig ment a buli.

11_47.jpg

12_40.jpg

És most boldogok.”

13_32.jpg

Fotók: Amy Faith

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyatlanul.blog.hu/api/trackback/id/tr7317782972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása