HTML

HÉTKÖZNAPOK

Kutyám ugyan nincs, de történeteim vannak.

Friss topikok

Erkölcsoktatás

2013.05.10. 15:06 élhetetlen

Sok bejegyzést olvastam mostanában a hittan/ erkölcstan témában. Utoljára egy commentre tellett, de most megpróbálom önállóan.

 Az egész ott lett eltolva, hogy nem választani kellene a hittan és erkölcstan között. A hittannak választhatónak kellene lenni plusz órában, annak, aki ezt igénylik, családilag.. Ez így volt már Kádár alatt is, és ne mondja senki, hogy tiltott volt, mert nem igaz. Kötelelezően kellene csak vallástörténet oktatás, mind az öt világvallás kapcsán, ne adj isten görög, német stb. mitológiák, csak azért, hogy pl a képzőművészeti, zenei alkotásokat helyre tudják rakni, értsék az emberek. Igen, ehhez a jogszabályalkotóknak is művelt embereknek kellett volna lenni. Igen, ez nagyon el lett hibázva.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyatlanul.blog.hu/api/trackback/id/tr335293854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása